1 / 9
Cheamă medicul pentru ecografie acasă
Ecografie la domiciliu Bucuresti
2 / 9
Consultații medicale la domiciliu
Ecografie la domiciliu Ilfov
3 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Phahova
4 / 9
Imagistică echografică de înaltă performanță
Ecografie la domiciliu Dambovita
5 / 9
Ecografie cardiacă la domiciliu
Ecografie la domiciliu Arges
6 / 9
Întreabă medicul despre Ecografie la domiciliu
Ecografie la domiciliu Giurgiu
7 / 9
Ecografie sarcină la domiciliu în București și Ilfov
Ecografie la domiciliu Buzau
8 / 9
Ecografie la domiciliu și la cabinet
Ecografie la domiciliu Ialomita
9 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Vrancea

duminică, 6 decembrie 2020

Inchiriere Concentrator Oxigen Portabil

Concentrator de oxigen portabil la domiciliuConcentrator de oxigen portabil la domiciliu
Inchiriere aparatura medicala

Daca aveti nevoie la domiciliu de un concentrator de oxigen portabil, in Bucuresti, Sector Ilfov si judetele invecinate, pentru batrani si pentru adulti si copii, sau doriti sa inchiriati un aparat holter pentru monitorizare tensiune arteriala sau pentru apnee in somn, va recomand sa apelati la solutia oferita de ConsultatiiLaDomiciliu.ro pentru  inchirierea in conditii avantajoase a unui astfel de aparat.
[caption id="" align="aligncenter" width="240"]Inogen Oxygen - cantareste doar 4Kg Prezentare in limba Engleza.[/caption]
 Pretul este personalizabil pentru inchiriere aparat concentrator de oxigen portabil Inogen One la domiciliu in functie de nevoile fiecaruia. Durata minima este de 7 zile calendaristice, un aparat poate fi inchiriat in multiplu de 7 zile calendaristice, sau pe perioade intregi daca este vorba de abonamente de exemplu. Pentru pacientii fideli (de exemplu calatorii ocazionale frecvente) avem posibilitatea de a face un abonament personalizat dupa nevoile pacientului. La nevoie e posibil ca plata sa se faca in 4 rate, pentru ca de obicei un concentrator de oxigen la domiciliu este necesar o perioada mai lunga. Evident, la plata anticipata pacientul beneficiaza de un discount proportional inclus in oferta curenta. Periodic, pacientul ar fi bine sa faca o reevaluare medicala, pentru a vedea daca sau in ce masura ii este utila inchirierea la domiciliu in continuare a unui concentrator de oxigen portabil.

Deoarece aparatele sunt extrem de scumpe si nu exista un sistem de asigurare pentru ele in caz de accident, pacientul va trebui sa aiba grija de ele si sa le garanteze cumva integritatea. Pentru aceasta are de ales intre a plati o garantie intre 100 si 250 euro returnabila integral la finalul perioadei de inchiriere, sau de a atasa la contract angajamentul de plata si adeverinta de salariat lunara in total a 3 giranti. Acest lucru dureaza de obicei, asa incat ar fi bine sa incepeti demesurile din timp, solicitand schita de contract si declaratiile girantilor daca nu aveti un model potrivit.

Aici gasiti conditiile enuntate detaliat, ca si in contractul de inchiriere concentrator de oxygen portabil la domiciliu.


oxigen-acolo-unde-ai-nevoie
concentrator-de-oxigen-portabil-la-domiciliu-comanda-acum




Ar fi bine sa ne spuneti ce anume aveti nevoie, pentru ca exista mai multe solutii pe care vi le putem pune la dispozitie. Daca este vorba de un concentrator de oxigen care functioneaza la priza, cred ca stiti deja ca pacientul poate beneficia de gratuitate daca este asigurat. Iar daca nu este, va putem invata cum sa faceti ca sa fie asigurat. Momentan nu avem gratuitate prin contract cu CAS, dar avem preturi competitive si la inchiriere concentrator fix/stational (la priza 220v).

Vezi aici detalii contract inchiriere concentrator de oxigen la domiciliu


Apoi descarca formularele, printeaza, completeaza si fa o solicitare telefonica pentru a rezerva un aparat.


Faceti acum o programare pentru inchiriere concentrator de oxigen portabil sau stationar la domiciliu sau solicitati o consultatie pentru a evalua oportunitatea inchirierii unui aparat de oxigen portabil.

Programează consultație


Pentru informatii suplimentare va rugam folositi mesageria de pe site.




Vă rog să sunați doar pentru programare, nu mă întrebați de preț la telefon că nu pot lăsa pacientul să intru pe internet în locul dvs, mergeți și calculați prețul în funcție de tipul de aparat și de perioada contractuală. Mulțumesc.

.

Inchiriere Holter EKG la domiciliu


.
Monitorizare Holter EKG si TA
Despre examinare Holter la domiciliu, o investigatie medicala necesara in astfel de situatii, puteti gasi detalii aici. Monitorizarea Holter la domiciliu arata probleme cardiace care nu se manifesta permanent, ci doar ocazional, cauzate de anumite boli sau de tulburari degenerative (de batranete).

Serviciul include inregistrarea si printarea gratuita a datelor obtinute, precum si recomandarile medicale necesare pentru ingrijirea corecta a starii de sanatate a pacientului respectiv. Daca este nevoie puteti solicita deaseenea consultatii medicale la domiciliu pentru a cere sfatul unui medic specialist sau de familie cum sa adaptati stilul de viata astfel incat printr-un management corect al starii de sanatate sa preveniti aparitia complicatiilor care apar mai frecvent la pacientii cu apnee in somn sau altfel de tulburari cardiace si de respiratie.

Aceste aparate sunt autonome (cu baterie sau acumulatori) si sunt usor de purtat asupra dvs, cat timp se face masurarea. Ideal ar fi ca pacientul sa faca ceea ce face in mod obisnuit in timpul zilei si al noptii, pentru a putea evalua corect in context clinic semnele identificate de masuratoarea holter. Puteti solicita ajutorul medicului de familie care va poate da mai multe detalii, sau puteti sa trimiteti un mesaj online din pagina Contact.

[caption id="" align="aligncenter" width="300"]Pulsoximetru digital care arata graficul miscarilor respiratorii Pulsoximetru digital care arata graficul miscarilor respiratorii[/caption]

[Spune-ti parerea printr-un mesaj] [polldaddy rating="6558992"]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimite un mesaj online