1 / 9
Cheamă medicul pentru ecografie acasă
Ecografie la domiciliu Bucuresti
2 / 9
Consultații medicale la domiciliu
Ecografie la domiciliu Ilfov
3 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Phahova
4 / 9
Imagistică echografică de înaltă performanță
Ecografie la domiciliu Dambovita
5 / 9
Ecografie cardiacă la domiciliu
Ecografie la domiciliu Arges
6 / 9
Întreabă medicul despre Ecografie la domiciliu
Ecografie la domiciliu Giurgiu
7 / 9
Ecografie sarcină la domiciliu în București și Ilfov
Ecografie la domiciliu Buzau
8 / 9
Ecografie la domiciliu și la cabinet
Ecografie la domiciliu Ialomita
9 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Vrancea

sâmbătă, 5 decembrie 2020

Închiriere aparat concentrator portabil de oxigen pentru avion






Dacă doreşti să călătoreşti cu un concentrator de oxigen portabil, trebuie să contactezi în prealabil biroul pentru asistență specială al aeroportului sau al operatorului liniei aeriene pentru a obţine o aprobare în avans: o Aprobare pentru utilizare echipament medical la bordul avionului şi derogare pentru aparat medical cu baterii litiu în bagajul de mână. 

Această aprobare şi scrisoare de derogare trebuie să fie prezentată la ghişeul de preluare a bagajelor sau la poarta de îmbarcare dacă nu călătoreşti cu bagaje de cală.

Utilizarea în timpul zborului a concentratoarelor de oxigen portabile

Dacă doreşti să utilizezi în timpul zborului un concentrator de oxigen portabil, contactează cu câteva zile inainte de zbor biroul pentru asistență specială pentru a obţine o aprobare în avans şi un formular „Apt pentru zbor”.

Trebuie să completezi formularul „Apt pentru zbor” şi să îl returnezi pentru validare către linia aeriana aleasa cu 14 până la 2 zile înainte de călătorie. Trebuie să ai asupra ta formularul „Apt pentru zbor” în cursul tuturor zborurilor şi să îl prezinţi echipajului la urcarea în aeronavă.

Oxigen portabil avion aeronava

În cazul utilizării la bord a unui concentrator de oxigen portabil, pasagerul trebuie să se asigure că are un număr suficient de baterii complet încărcate pentru întreaga durată a zborului şi eventualele întârzieri, deoarece concentratorul de oxigen portabil sau bateriile nu pot fi încărcate la bord.

Clic aici pentru informaţii importante referitoare la baterii









Închiriază un concentrator de oxigen portabil pentru utilizare la bordul avionului şi în timpul călătoriilor

Poate fi mai simplu să închiriezi un concentrator de oxigen portabil pentru utilizare la bordul avionului sau când eşti plecat. Sunt multe companii specializate în furnizarea celor mai noi concentratoare de oxigen portabile şi staţionare pentru persoanele care utilizează oxigen în timpul călătoriilor.

Asigură-ți vacanţa sau sejurul medical pentru îngrijirea sănătății sau weekend-uri fără stres cu un concentrator portabil de oxigen, eliminând stresul din timpul călătoriilor atunci când utilizezi oxigen în scop terapeutic. Deși în mod legal nu se lucrează în zilele de sărbători, în general furnizorii de oxigen sunt disponibili la telefon 7/7 dată fiind importanța oxigenoterapiei.

Notă: Un concentrator de oxigen portabil nu trebuie confundat cu o butelie de oxigen comprimat sau un generator de oxigen, care nu sunt permise la bordul aeronavelor.

Citește mai multe despre aparatele medicale la bordul aeronavelor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimite un mesaj online