1 / 9
Cheamă medicul pentru ecografie acasă
Ecografie la domiciliu Bucuresti
2 / 9
Consultații medicale la domiciliu
Ecografie la domiciliu Ilfov
3 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Phahova
4 / 9
Imagistică echografică de înaltă performanță
Ecografie la domiciliu Dambovita
5 / 9
Ecografie cardiacă la domiciliu
Ecografie la domiciliu Arges
6 / 9
Întreabă medicul despre Ecografie la domiciliu
Ecografie la domiciliu Giurgiu
7 / 9
Ecografie sarcină la domiciliu în București și Ilfov
Ecografie la domiciliu Buzau
8 / 9
Ecografie la domiciliu și la cabinet
Ecografie la domiciliu Ialomita
9 / 9
Ecografie abdominală la domiciliu
Ecografie la domiciliu Vrancea

marți, 3 decembrie 2013

Victorie semnificativa împotriva fluorizarii obligatorii in Australia

Aproape 200.000 de australieni au fost eliberați datorită unei schimbari majore de politică guvernamentală, din robia medicala impusa de stat, care este fluorizarea artificiala a apei 


Guvernul Partidului Național Liberal ( LNP ) din statul australian Queensland nu numai ca a tăiat 14 milioane dolari din bugetul dedicat anterior pentru fluorizarea standard a apei potabile, dar a decis de asemenea ca decizia de a fluoriza apa potabila sa apartina consiliilor locale, o mișcare care a determinat deja orașul Cairns să pună capăt programului său de fluorizarea apei potabile.



Așa cum raporteaza The Australian, fostul membru al parlamentului Rosa Lee lung, care este acum primarul Consiliului Regional de nord din Queensland Tablelands, a făcut lobby cu succes pentru a determina o politică de lungă durată care obligat comunitățile locale sa obtina aprobarea rezidenților locali inainte de a fluoriza apa potabila.

Anul trecut Guvernul din Queensland a pus capat deasemenea unei politici care obliga comunitățile mai mari sa fluorizeze apa potabila, politica similara cu normele de fluorizare existente în California și în alte parti.

Deci, de la mijlocul lunii martie rezidenții din Cairns, mai mult de 150.000 de oameni, nu vor mai fi expuși la substanțe chimice (fluor) in apa potabila, fiind a șaptea comunitate în Queensland ce pune capăt fluorizarii apei pana acum in acest an. In Murgon, Wondai, Kingaroy, Nanango, Blackbutt și Burnett au încetat toate programele de fluorizare a apei din ianuarie, comunitati care combinate cu populația zona Cairns, reprezintă aproape 200.000 de oameni care nu vor mai fi tratați fortat cu fluor, un medicament neaprobat pentru acest scop sub aceasta forma.

"Dacă oamenii doresc să aibă acces la tratamente cu fluor, de care pot avea nevoie pentru sanatatea dintilor, vor trebui sa ia legatura cu stomatologul la domiciliu, pentru ca nu toata lumea necesita acest tratament in aceeasi masura." a declarat un purtator de cuvant al consiliului local Cairns despre schimbare de politica sanitara. "Decizia a fost luata ... [ fluorizarea ] nu ar trebui să fie facuta forțat pe oameni fără consimțământul lor. "

Autoritatile de sanatate australiene recunosc ca fluorizarea apei este "medicație involuntară" a publicului, pe principiul ca "asa se poarta", fara a avea dovezi inequivoce in acest sens.

Asociația Dentistilor Australieni ( ADA ) și diferiții membri ai guvernului din Australia au fluturat la TV obisnuitele lor remarci ca sa starneasca frica in randul populatiei: "dintii copiilor vor putrezi fara fluor" - a fost răspunsul lor care imită același obosit și nedovedit argument folosit de mai mulți oficiali americani pentru a apăra practica învechită și periculoasă de fluorizare a apei potabile.

Dar LNP Queensland a rămas neclintit în decizia sa, declarând ca fluorizarea obligat apei constituie "medicație involuntară" a publicului, indiferent de propria opinie personală a cuiva cu privire la eficacitatea și siguranța suplimentarii de fluor in asemenea cantitate. Această declarație este un element cheie, deoarece scoate în evidență o realitate despre fluorurare pe care puțini oameni sunt dispuși să admită - fluorura este un compus chimic care nu a fost dovedit sigur si eficient, care pentru depozitare si transport necesita aprobari si conditii speciale, fiind extrem de toxic si poluant daca este deversat in mediu, dar care in ciuda acestora, este de obicei adăugat la aprovizionarea cu apă potabila, fără consimțământul informat al populatiei.

 Israel va pune capat fluorizarii apei potabile incepand din 2014

US Food and Drug Administration ( FDA ) admite de asemenea, ca fluorizarea apei este înrudită cu medicamentatia forțată, ca poziția oficială a agenției cu privire la produsul chimic este că acesta este un "medicament neaprobat", atunci cand este adaugat la aprovizionarea cu apă. Este o realitate faptul că FDA nu a aprobat fluorura ca un supliment sigură și eficientă a apei, ceea ce înseamnă adăugând-o la aprovizionarea cu apă a populației este o administrare ilegală a unui medicament fara aprobarea FDA și fără consimțământul informat de fiecare persoană expusă la ea.

Puteți afla mai multe despre pericolele abuzului de fluor vizitând Fluoride Action Network ( FAN )

Mai multe state si regiuni au decis sistarea sau reducerea fluorizarii apei potabile, mai ales ca pastele de dinti au din belsug acest compus, folosit pentru docilizarea detinutilor in inchisori si lagare.

 Studiul Harward care arata efectul abuzului de fluoruri asupra IQ


Mi se pare un pas mic, dar important pe calea constientizarii acestor probleme. Mai grav mi se pare faptul ca in general, pentru pastratea homeostaziei, oamenii refuza sa vada evidentele pana cand acestea nu devin ardente. Si impreuna cu multe alte probleme, flurizarea apei potabile nu este inca destul de ardenta.

Cu respect,
dr Daniel Ganea
ConsultatiiLaDomiciliu.ro
facebook.com/ComunitateaOamenilorSanatosi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimite un mesaj online